WSV de Zwaluwen is een actieve vereniging die zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de fietssport. Iedereen is bij de club welkom en we hebben een aanbod van activiteiten voor diverse doelgroepen. Als club maken we natuurlijk de nodige kosten waar wij inkomsten voor zoeken. Naast de contributie, betaald door leden, krijgen we ook inkomsten uit sponsoring. Er is een aantal manieren waarop bedrijven en/of personen ons kunnen helpen.

Indien je geïnteresseerd bent om onze club te sponsoren of je hebt vragen ga naar Contact en stel je vraag aan Edwin Wielink, coördinator van de Sponsorcommissie.

Reclamebord lang Parcours Wielerbaan
De eerste mogelijkheid voor een sponsor is om een reclamebord langs ons parcours te plaatsen. Een overzicht van de huidige sponsoren vindt je hier.

De voorwaarden lees je hier.

Club van 100
Een andere mogelijkheid is om als bedrijf of zelfstandig persoon lid te worden van de ‘Club van 100 Zwaluwen Deventer’ door een donatie van € 100,- per jaar. Hiermee steun je de club financieel en krijg je een vermelding op een bord (met je eigen logo!) bij het clubhuis en op onze website.
(foto toevoegen bord club van 100)

De voorwaarden lees je hier.

Sponsoring Zomeravond competitie 2017
Komend jaar wordt de ZAC opnieuw gesponsord door Helder Makelaars en Kasper Vrielink Dakwerk. Daarom heet de ZAC nogmaals de ‘Helder Makelaars ZAC’.

Er wordt gereden met twee leiderstruien. De leider in het algemeen klassement zal elke week in een trui van Helder Makelaars gaan rijden en de leider in het sprintklassement in een trui van Kasper Vrielink Dakwerk.

Helder Makelaars

Contactpersoon: Bram Kamphuis
Mr. H.F. de Boerlaan 32
7417 DB Deventer
Tel: 0570-686868
Fax: 0570-649227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.helder-makelaars.nl

Kasper Vrielink Dakwerk

Contactpersoon: Kasper Vrielink

Ambachtsweg 11
7251 KW Vorden
Tel: 0575-519701
Mob: 06-22467236
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kaspervrielink.nl

Kortom: denk aan onze sponsoren!

Mocht je door al deze opties geïnteresseerd zijn in, of een geïnteresseerde kennen die interesse heeft in een andere manier van sponsoring of bijdrage aan de club, dan komen wij graag met jou of de betreffende persoon in contact.
Samen kunnen we dan vast een eigen invulling uitwerken waar beide partijen van profiteren. Neem vrijblijvend contact op via de hierboven genoemde contactgegevens van Edwin.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie WSV de Zwaluwen

 

Ga naar boven