Interne communicatie

Communicatie binnen de vereniging is belangrijk om iedereen op de hoogte te houden over de activiteiten die we organiseren, belangrijke informatie vanuit het bestuur te delen en de tevredenheid van de leden te waarborgen. Open communicatie staat dan ook hoog in het vaandel bij WSV de Zwaluwen. Hiervoor zetten we diverse middelen in.

Nieuwsflits
Op ad hoc basis verschijnt er een nieuwsflits. Deze bevat informatie over activiteiten en mededelingen vanuit het bestuur en diverse commissies. Zodra er nieuws is vind je deze in je mailbox.

Besloten Facebook groep
Facebook een belangrijk communicatiemiddel dat door leden en bestuur wordt gebruikt. Er is een Facebook-groep opgericht waar onze leden hun fietsbelevingen delen en afspraken maken om tochten te fietsen die niet in het toerprogramma staan. Daarnaast worden er veel foto’s gedeeld, vragen gesteld over bijvoorbeeld onderhoud of aanschaf van nieuw materiaal en nog veel meer. Gezellig en nuttig dus! Nieuwe leden krijgen een uitnodiging om lid te worden van de Facebookgroep, zodat ze deelgenoot zijn van de nuttige informatie en leuke activiteiten.

De Demarrage
Wanneer er door de leden voldoende kopy is aangeleverd verschijnt ons clubblad ‘De Demarrage’. Je leest hierin de verhalen van leden over hun fietservaringen. Ook wordt er verslag gedaan van activiteiten, krijg je tips over gezonde voeding en lees je artikelen over slim en verstandig sporten. Kortom een blad door en voor leden van WSV de Zwaluwen.

Externe communicatie
Potentiële leden en andere geïnteresseerden in onze vereniging kunnen ons volgen via Facebook. En natuurlijk via de website.

Facebook
WSV de Zwaluwen heeft haar een eigen Facebookpagina waar iedereen ons kan volgen. Op deze pagina delen we informatie en kunnen ook niet-leden vragen stellen. Als je deze pagina opzoekt en op ‘vind ik leuk’ klikt, word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
 

Ga naar boven