Deventer beschikt over een fantastisch netwerk van ruim 100 km aan mtb routes. Vanuit een groep fanatieke mtb’rs die nauw betrokken waren bij de aanleg van de mtb routes bestond de behoefte aan een thuishaven om trainingen, clinics, wedstrijden, et cetera te kunnen organiseren. DRV de Zwaluwen is hiervoor de thuishaven. Inmiddels biedt de mtb afdeling onderdak aan de jongste jeugd (vanaf 6 jaar), tot ervaren marathon rijders en alles wat hier qua niveau tussenin zit.

Trainingen

Onder leiding van gecertificeerde instructeurs organiseren we mtb trainingen voor diverse doelgroepen. Mtb juniors richt zich op jeugd van 6-16 jaar. Op speelse wijze maken zij (en hun ouders) kennis met het mountainbiken. Daarnaast zijn er trainingen waar de oudere jeugd en overige mtb’r aan deel kunnen nemen. Doordat techniek centraal  staat, zijn deze trainingen geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus.

Evenementen

De mtb afdeling is volop in ontwikkeling. Ieder jaar zijn er weer nieuwe activiteiten. In 2013 organiseerden we de koppelkoers op het Wechelerveld, in 2014 het clubkampioenschap mtb en in 2015….?

Contact

Wil je meer informatie over de mtb afdeling? Kom een keer langs bij de training (zie kalender) of neem contact op met één van de mtb contactpersonen

 

 

Foto's MTB Juniors

Foto's Veldrijden

MTB links

Ga naar boven