Banner

Voor de MTB-ers in de regio Deventer

Geschreven door Administrator,

DRV De Zwaluwen is bezig om een afdeling voor MTB-ers gestalte te geven. Er zijn vele MTB-ers in de regio actief. Een fraaie route met in totaal bijna 100 km parkoers is gereed gekomen door intensieve voorbereidingen van een vaste kern MTB-ers in samenwerking met het IJssellandschap. Vanuit de groep van MTB-ers ontstond de behoefte aan aan verenigingsverband. Dit is opgepakt door die vaste kern en DRV De Zwaluwen.

Lees meer: Voor de MTB-ers in de regio Deventer

 

Jeugdtrainingen

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande zaterdag 25 januari start de jeugdtraining eerder: 14.30 tot 16.00 uur. Vertrek bij de wielerbaan.


Deze winter organiseren we op de zaterdagmiddag trainingen voor de jeugd. De trainingen vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. We gaan met de mtb/atb of veldritfiets het bos in De trainingen in het bos zullen doorgaan tot eind februari. Wij vertrekken van sportpark Keizerslanden.

Lees meer: Jeugdtrainingen

   

Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

Geschreven door Jeroen,

Op zaterdag 2 november en zaterdag 16 november zijn de eerste twee opstaptrainingen ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen 2014 gehouden. De trainingen zijn bedoeld voor renners (m/v) met weinig of geen wedstrijdervaring die plannen hebben om in 2014 deel te gaan nemen aan wedstrijden. We gaan de komende weken door met de trainingen! Ook als je nog twijfelt, ben je van harte welkom!

Toegang voor leden en niet leden*

Lees meer: Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

   

Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Op zaterdag 7 september organiseerde DRV de Zwaluwen een serie van wedstrijden op het clubparcours in Deventer.

Lees meer: Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

   

7 september wielerwedstrijden Deventer

Geschreven door Jeroen,

Op het clubparcours Keizerslanden organiseert DRV de Zwaluwen op zaterdag 7 September wielerwedstrijden voor diverse categorieën. Gestart wordt met Veteranenwedstrijden en als afsluiting een interclubwedstrijd die openstaat voor Junioren, Sportklasse, Amateurs en basis licentiehouders. 

Lees meer: 7 september wielerwedstrijden Deventer

   

ZAC 20 augustus: dubbele punten!

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Voor de derde en laatste maal dit seizoen zijn er dubbele punten te verdienen bij de ZAC (20 augustus). De kans dus om je op te werken in het klassement!

Lees meer: ZAC 20 augustus: dubbele punten!

   

Wij zoeken sleutelaars!

Geschreven door Jeroen,


Wij zijn op zoek naar sleutelaars die het leuk vinden af en toe op donderdagavond de jeugdfietsen te controleren en klein onderhoud te doen: schoonmaken, ketting vervangen, banden wisselen, afstellen derailleurs etc. Ook leuk als je nog weinig sleutel-ervaring hebt.

Lees meer: Wij zoeken sleutelaars!

   

Pagina 2 van 12

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Westra: "Heel Nederland zal benieuwd zijn hoe we het doen"
  Lieuwe Westra is één van de 22 Nederlanders die vandaag aan de start van de Amstel Gold Race zal staan. De Fries van Astana hoopt dat hij in de finale nog bij de voorste groep kan zitten en zal ook aan het werk gaan voor kopman Vincenzo Nibali, die zich ongetwijfeld zal laten zien. Met de recente Nederlandse successen in het achterhoofd zal ook hij zo goed mogelijk voor de dag willen komen.
 • Slagter over AGR: "Afstand is een vraagtekentje"
  Tom-Jelte Slagter maakte veel indruk met zijn sensationele ritzege in Parijs-Nice. De Nederlandse renner geldt daardoor volgens velen als een gegadigde om de Amstel Gold Race komende zondag op zijn naam te schrijven.
 • Kwiatkowski: "Je moet wachten tot de Cauberg"
  Michal Kwiatkowski heeft zin in de Amstel Gold Race. "Ik houd van deze koers. Ik ben hier altijd gemotiveerd", zegt de 23-jarige Pool, kopman van Omega Pharma-Quick Step, daags voor de Nederlandse klassieker in gesprek met de NOS.
 • Van Den Broeck hoopt op podium in Gold Race
  Het loopt dit seizoen nog niet heel lekker bij Jurgen Van Den Broeck en daar hoopt de Belg zondag verandering in te brengen tijdens de Amstel Gold Race. De man van Lotto-Belisol deed ritme op tijdens de Ronde van het Baskenland en de Brabantse Pijl.
 • Voorbeschouwing: de Amstel Gold Race
  Precies tussen Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik ligt Neerlands enige echte wielerklassieker. De Amstel Gold Race, voor het eerst verreden in 1966, voert over de vele heuvels die Limburg rijk is. Net als vorige week in Parijs-Roubaix, wachten we ook in de Gold Race al dertien jaar op een Nederlandse winnaar.
 • Gilbert: "Ben goed en kan nog altijd het verschil maken"
  De overwinning in de Brabantse Pijl heeft Philippe Gilbert goed gedaan. De Belgische renner van de BMC-ploeg hoopt de goede lijn door te kunnen trekken. Komende zondag hoopt Gilbert zich weer te kunnen laten zien, als de Amstel Gold Race op het menu staat.
 • Dumoulin 'kan niet wachten' op Amstel Gold Race
  Tom Dumoulin zal zondag als thuisheld aan de start van de Amstel Gold Race verschijnen. De renner van Giant-Shimano woont in Maastricht en is kind aan huis op de vele heuvels die Limburg rijk is. Het zorgt ervoor dat hij met het nodige ongeduld uitkijkt naar zondag.