Banner

Voor de MTB-ers in de regio Deventer

Geschreven door Administrator,

DRV De Zwaluwen is bezig om een afdeling voor MTB-ers gestalte te geven. Er zijn vele MTB-ers in de regio actief. Een fraaie route met in totaal bijna 100 km parkoers is gereed gekomen door intensieve voorbereidingen van een vaste kern MTB-ers in samenwerking met het IJssellandschap. Vanuit de groep van MTB-ers ontstond de behoefte aan aan verenigingsverband. Dit is opgepakt door die vaste kern en DRV De Zwaluwen.

Lees meer: Voor de MTB-ers in de regio Deventer

 

Jeugdtrainingen

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande zaterdag 25 januari start de jeugdtraining eerder: 14.30 tot 16.00 uur. Vertrek bij de wielerbaan.


Deze winter organiseren we op de zaterdagmiddag trainingen voor de jeugd. De trainingen vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. We gaan met de mtb/atb of veldritfiets het bos in De trainingen in het bos zullen doorgaan tot eind februari. Wij vertrekken van sportpark Keizerslanden.

Lees meer: Jeugdtrainingen

   

Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

Geschreven door Jeroen,

Op zaterdag 2 november en zaterdag 16 november zijn de eerste twee opstaptrainingen ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen 2014 gehouden. De trainingen zijn bedoeld voor renners (m/v) met weinig of geen wedstrijdervaring die plannen hebben om in 2014 deel te gaan nemen aan wedstrijden. We gaan de komende weken door met de trainingen! Ook als je nog twijfelt, ben je van harte welkom!

Toegang voor leden en niet leden*

Lees meer: Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

   

Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Op zaterdag 7 september organiseerde DRV de Zwaluwen een serie van wedstrijden op het clubparcours in Deventer.

Lees meer: Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

   

7 september wielerwedstrijden Deventer

Geschreven door Jeroen,

Op het clubparcours Keizerslanden organiseert DRV de Zwaluwen op zaterdag 7 September wielerwedstrijden voor diverse categorieën. Gestart wordt met Veteranenwedstrijden en als afsluiting een interclubwedstrijd die openstaat voor Junioren, Sportklasse, Amateurs en basis licentiehouders. 

Lees meer: 7 september wielerwedstrijden Deventer

   

ZAC 20 augustus: dubbele punten!

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Voor de derde en laatste maal dit seizoen zijn er dubbele punten te verdienen bij de ZAC (20 augustus). De kans dus om je op te werken in het klassement!

Lees meer: ZAC 20 augustus: dubbele punten!

   

Wij zoeken sleutelaars!

Geschreven door Jeroen,


Wij zijn op zoek naar sleutelaars die het leuk vinden af en toe op donderdagavond de jeugdfietsen te controleren en klein onderhoud te doen: schoonmaken, ketting vervangen, banden wisselen, afstellen derailleurs etc. Ook leuk als je nog weinig sleutel-ervaring hebt.

Lees meer: Wij zoeken sleutelaars!

   

Pagina 2 van 12

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Harde les maakt Dumoulin wijzer: "Dit neem ik mee"
  Je kon in de aanloop naar de Amstel Gold Race geen krant openslaan, zonder begroet te worden door de glimlach van Tom Dumoulin. Het Limburgse talent van Giant-Shimano kreeg veel aandacht in de dagen voor de koers door zijn achtertuin. In de Gold Race reed Dumoulin goed, maar leerde hij ook een wijze les; in de koers is wachten net zo belangrijk als aanvallen. Dumoulin hoopt de les mee te nemen in de komende koersen, beginnend met de Waalse Pijl.
 • Belkin wijst Bos aan als kopman in Turkije
  De ploeg van Belkin zet in de Ronde van Turkije opnieuw in op Theo Bos. De sprinter geldt als kopman in de Turkse koers, die op 27 april van start zal gaan. In 2012 won Bos er al twee ritten.
 • BMC wint ploegentijdrit Trentino, Oss eerste leider
  De ploeg van BMC is de Giro del Trentino uitstekend begonnen, met een overwinning in de ploegentijdrit. De ploeg van kopman Cadel Evans klokte een tijd van 14.02 op het 13,4 kilometer lange parcours en was hiermee het verrassende NetApp en Sky te snel af. Daniel Oss is de eerste drager van de leiderstrui.
 • Video: hoe de Gewiss-ploeg de Muur van Huy opvrat
 • Vanlandschoot lang buitenspel na zware val Gold Race
  Hij maakte deel uit van de kopgroep in de Amstel Gold Race, maar een zware valpartij in de slotfase zorgde ervoor dat James Vanlandschoot voorlopig niet aan koersen hoeft te denken. De Belg viel voor de laatste doorkomst op de Cauberg en liep een waslijst aan verwondingen op.
 • Ook Celaya en Martí worden geschorst door USADA
  Naast de schorsing van Johan Bruyneel, krijgen ook Pedro Celaya (voormalig ploegarts) en Jose Martí (voormalig ploegleider) een straf opgelegd wegens hun aandeel in de dopingzaak rondom de ploegen van US Postal en Discovery. Beide heren worden acht jaar geschorst.
 • Evans gebruikt Giro del Trentino als opwarmer voor Giro
  Cadel Evans zal deze week koersen in de Giro del Trentino, als generale repetitie voor de Giro d'Italia. De Italiaanse koers heeft beklimmingen en een tijdrit en geldt als een prima opwarmertje voor de Giro.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/zwaluwen/domains/zwaluwendeventer.nl/public_html/joomla/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381