ZAC 2014

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

De ZAC is terug op de woensdag en start op 16 april. Dankzij Kasper Vrielink Dakwerken (www.kaspervrielink.nl) beschikken we over een mooie prijzenpot. Inschrijven kan ter plaatse of via de website 


 

Fietsclinic voor iedereen met een ATB of racefiets

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande dinsdag 15 april organiseren de Zwaluwen met Triami een fietsclinic. 

Lokatie : Wielerparkoers Sportpark Keizerslanden. Tijdstip 19-20.00 uur. Bij regen gaat het niet door.

Doelgroep: iedereen die wat handiger wil worden op een racefiets of een ATB, ook (juist!) voor niet leden. Dus vooral mensen die (nog) niet zo heel vaak fietsen. Mensen die willen leren in een groepje rijden. Tips willen hoe je op de fiets moet zitten. Wat is handig schakelen. Hoe rem je effectief met een ATB. Hoe neem ik snel een bocht?


Ervaren renners zullen de deelnemers wat kneepjes van het vak bijbrengen. Oud en jong mogen komen. Ook jeugdrenners dus. Wel zelf een fiets en helm meenemen. 

Deel dit bericht met vrienden en familie   

Wegtrainingen jeugd 2014

Geschreven door Sjaak,

Woensdag 16 april beginnen we met de trainingen op de weg voor de jeugd. We zullen dan op het parkoers trainen van De Zwaluwen bij het Borgelerbad. De trainingen zullen zijn van 18.00 uur tot 19.00 uur. Wie interesse heeft is van harte welkom. Wel moet je een helm hebben. Wil je kennismaken met wielrennen en heb je geen fiets en/of helm, dan kun je evt. gebruik maken van een fiets, of helm van de club. We hebben een beperkt aantal leenfietsen/helmen.

   

Kasper Vrielink Dakwerk gaat prijzenpot ZAC sponsoren

Geschreven door Paul,

Afgelopen week zijn we met Kasper Vrielink Dakwerk de sponsoring van de hele prijzenpot voor de Zomeravondcompetitie overeen gekomen. We zijn hier uiteraard ontzettend blij mee!

Door deze flinke bijdrage, die geheel uitgekeerd wordt, hebben we flinke eindprijzen te verdelen.

We hopen op een zeer succesvolle ZAC met veel deelnemers.

Verdere info over de ZAC volgt binnenkort.

http://www.kaspervrielink.nl/


Bijlagen:
Bewaar het bestand <code>20140224_132638.jpg</code>20140224_132638.jpg[ ]4253 Kb
   

Jeugdtrainingen

Geschreven door Administrator,

Arjan Adema en Paulo ten Buuren verzorgen in februari en maart de atb-trainingen op zaterdag van 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Er wordt vertrokken van de de wielerbaan Keizerslanden. Tijdens deze trainingen wordt vooral de aandacht gericht op techniek, bochten, remmen en ongemerkt op kracht en conditie. Leuk, leuk. Eventueel worden Arjan en Paulo vervangen door Sjaak van Hal en Gerrit Oostenenk.

Zaterdag 8 maart zal de training starten om 10.00 uur vanaf de wielerbaan onder begeleiding van Sjaak van Hal.

Vanaf begin april (precieze data volgen nog) zullen de wegtrainingen starten. Deze zullen op de wielerbaan gehouden worden op de woensdagen vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur. Op de dinsdagen zullen de atb-trainingen gehouden worden.


   

Nieuwe clubkleding

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Met trots presenteren we de nieuwe outfit van De Zwaluwen Deventer. We gaan terug naar onze oorsprong. Deze styling werd gebruikt van 1948- 1986. Nu met modern materiaal van Vermarc in prof en teamkwaliteit met topzemen. Ben je lid van onze club dan kun je kleding voor een scherpe prijs kopen.   

Rabobank en verdeling sponsorbudget

Geschreven door Administrator,

De Rabobank gaat vanaf heden hun sponsorbudget anders verdelen.  

Leden van de Rabobank kunnen daarom vanaf 18 maart t/m 28 maart stemmen op een sportclub in het kader van de campagne ‘Hart voor Salland’.

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je je stem uitbrengen op onze club!

Ben je geen lid van de Rabobank?


Lees meer: Rabobank en verdeling sponsorbudget

   

Pagina 2 van 13

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Team LottoNL-Jumbo: uniek project met vraagtekens
  Het zag er allemaal gelikt en perfect uit. In het filmpje waarmee het nieuwe Team LottoNL-Jumbo donderdag in Utrecht gepresenteerd werd, waren afwisselend shots van schaatsers en wielrenners te zien. Eerst Robert Gesink, daarna Sven Kramer en vervolgens Laurens ten Dam. Natuurlijk zo veel mogelijk in een vergelijkbare houding, want schaatsen en wielrennen is bij deze nieuwe ploeg één. Maar is dat ook zo?
 • Nieuwe wielerploeg gaat Team LottoNL-Jumbo heten
  De wielrenners van het huidige Team Belkin gaan volgend seizoen verder onder de naam Team LottoNL-Jumbo. Dat is duidelijk geworden tijdens de officiële presentatie van de Nederlandse ploeg in het Utrechtse Tivoli. Naast De Lotto is supermarktketen Jumbo als tweede hoofdsponsor gestrikt. In de formatie is naast de wielrenners tevens plaats voor de schaatsers van BrandLoyalty.
 • Belkin baalt op Hainan: "Het loopt nog niet echt lekker"
  Belkin Pro Cycling Team wist ook de vierde rit van de Ronde van Hainan niet te breken met een slechte serie. Voor de derde dag op rij bleef de Nederlandse ploeg met lege handen achter. En dat na de tien eerdere opeenvolgende zeges op het Chinese eiland.
 • Westra haalt 189 km/u en moet 960 euro betalen
  Lieuwe Westra bereikt niet alleen op de fiets hoge snelheden. De renner van Astana weet ook in de auto zo rap mogelijk zijn bestemming te bereiken. Hij werd woensdagavond met een gemiddelde van 189 kilometer per uur geklokt op de A32 ter hoogte van Akkrum.
 • De Vries van Giant-Shimano naar Parkhotel Valkenburg
  Marijn de Vries komt in 2015 uit voor Parkhotel Valkenburg. De 35-jarige rijdster is afkomstig van Giant-Shimano, dat volgend seizoen wil verjongen. De freelance-journaliste zal haar dagelijkse werkzaamheden om het wielrennen heen blijven indelen.
 • Cavendish: "Vijfde keer winnen op Champs-Elysées"
  Dit jaar was de Tour de France door een val snel afgelopen voor Mark Cavendish. In 2015 wil de sprinter van Omega Pharma-Quick Step weer meedoen om de sprintzeges. Vooral de slotrit op de Champs-Elysées staat hoog op zijn verlanglijstje.
 • Kittel: "Na eerste rustdag gaat Tour zeer zwaar worden"
  Marcel Kittel beseft dat het moeilijk gaat worden om meerdere overwinningen te boeken in de komende Tour de France. De sprinter van Giant-Shimano was in de afgelopen twee edities goed voor in totaal acht etappezeges, maar in 2015 is het parcours niet in zijn voordeel.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/zwaluwen/domains/zwaluwendeventer.nl/public_html/joomla/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381