ZAC 2014

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

De ZAC is terug op de woensdag en start op 16 april. Dankzij Kasper Vrielink Dakwerken (www.kaspervrielink.nl) beschikken we over een mooie prijzenpot. Inschrijven kan ter plaatse of via de website 


 

Fietsclinic voor iedereen met een ATB of racefiets

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande dinsdag 15 april organiseren de Zwaluwen met Triami een fietsclinic. 

Lokatie : Wielerparkoers Sportpark Keizerslanden. Tijdstip 19-20.00 uur. Bij regen gaat het niet door.

Doelgroep: iedereen die wat handiger wil worden op een racefiets of een ATB, ook (juist!) voor niet leden. Dus vooral mensen die (nog) niet zo heel vaak fietsen. Mensen die willen leren in een groepje rijden. Tips willen hoe je op de fiets moet zitten. Wat is handig schakelen. Hoe rem je effectief met een ATB. Hoe neem ik snel een bocht?


Ervaren renners zullen de deelnemers wat kneepjes van het vak bijbrengen. Oud en jong mogen komen. Ook jeugdrenners dus. Wel zelf een fiets en helm meenemen. 

Deel dit bericht met vrienden en familie   

Wegtrainingen jeugd 2014

Geschreven door Sjaak,

Woensdag 16 april beginnen we met de trainingen op de weg voor de jeugd. We zullen dan op het parkoers trainen van De Zwaluwen bij het Borgelerbad. De trainingen zullen zijn van 18.00 uur tot 19.00 uur. Wie interesse heeft is van harte welkom. Wel moet je een helm hebben. Wil je kennismaken met wielrennen en heb je geen fiets en/of helm, dan kun je evt. gebruik maken van een fiets, of helm van de club. We hebben een beperkt aantal leenfietsen/helmen.

   

Kasper Vrielink Dakwerk gaat prijzenpot ZAC sponsoren

Geschreven door Paul,

Afgelopen week zijn we met Kasper Vrielink Dakwerk de sponsoring van de hele prijzenpot voor de Zomeravondcompetitie overeen gekomen. We zijn hier uiteraard ontzettend blij mee!

Door deze flinke bijdrage, die geheel uitgekeerd wordt, hebben we flinke eindprijzen te verdelen.

We hopen op een zeer succesvolle ZAC met veel deelnemers.

Verdere info over de ZAC volgt binnenkort.

http://www.kaspervrielink.nl/


Bijlagen:
Bewaar het bestand <code>20140224_132638.jpg</code>20140224_132638.jpg[ ]4253 Kb
   

Jeugdtrainingen

Geschreven door Administrator,

Arjan Adema en Paulo ten Buuren verzorgen in februari en maart de atb-trainingen op zaterdag van 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Er wordt vertrokken van de de wielerbaan Keizerslanden. Tijdens deze trainingen wordt vooral de aandacht gericht op techniek, bochten, remmen en ongemerkt op kracht en conditie. Leuk, leuk. Eventueel worden Arjan en Paulo vervangen door Sjaak van Hal en Gerrit Oostenenk.

Zaterdag 8 maart zal de training starten om 10.00 uur vanaf de wielerbaan onder begeleiding van Sjaak van Hal.

Vanaf begin april (precieze data volgen nog) zullen de wegtrainingen starten. Deze zullen op de wielerbaan gehouden worden op de woensdagen vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur. Op de dinsdagen zullen de atb-trainingen gehouden worden.


   

Nieuwe clubkleding

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Met trots presenteren we de nieuwe outfit van De Zwaluwen Deventer. We gaan terug naar onze oorsprong. Deze styling werd gebruikt van 1948- 1986. Nu met modern materiaal van Vermarc in prof en teamkwaliteit met topzemen. Ben je lid van onze club dan kun je kleding voor een scherpe prijs kopen.   

Rabobank en verdeling sponsorbudget

Geschreven door Administrator,

De Rabobank gaat vanaf heden hun sponsorbudget anders verdelen.  

Leden van de Rabobank kunnen daarom vanaf 18 maart t/m 28 maart stemmen op een sportclub in het kader van de campagne ‘Hart voor Salland’.

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je je stem uitbrengen op onze club!

Ben je geen lid van de Rabobank?


Lees meer: Rabobank en verdeling sponsorbudget

   

Pagina 2 van 13

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Onttroonde Voigt: "Sterke prestatie van Brändle"
  Het steekt Jens Voigt allerminst dat hij na nog geen zes weken zijn werelduurrecord heeft moeten afstaan. Matthias Brändle loste de Duitser donderdagavond af. De Oostenrijker kwam op de wielerbaan van Aigle tot een afstand van 51 kilometer en 850 meter.
 • Bol verkast naar Cyclingteam De Rijke
  Jetse Bol rijdt volgend jaar bij Cyclingteam De Rijke. De 25-jarige Noord-Hollander maakt de overstap van Team Belkin, dat vanaf 2015 als Team LottoNL in het peloton rijdt. Bol kreeg na drie jaar geen nieuw contract aangeboden bij de Nederlandse formatie.
 • Santambrogio krijgt bij Amore & Vita nieuwe kans
  Mauro Santambrogio krijgt een nieuwe kans. De 30-jarige Italiaan, die positief testte na de Giro d'Italia van 2013, gaat aan de slag bij Amore & Vita, een continentale ploeg uit Oekraïne die wordt gesponsord door Vaticaanstad.
 • Fredrik Ludvigsson samen met broer bij Giant-Alpecin
  Fredrik Ludvigsson komt in het nieuwe seizoen samen met zijn oudere broer Tobias uit voor Giant-Alpecin. De Zweed (20) zet zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis bij de ploeg van manager Iwan Spekenbrink.
 • Belgische renners duiken op in dopingdossier
  In België worden negentien topsporters verdacht van dopinggebruik. Ze zouden volgens verschillende Belgische media bij een arts bloedtransfusies met ozon hebben gekregen. De bewuste dokter uit Rotselaar moet na een onderzoek van ruim twee jaar binnenkort voor de rechter komen.
 • Van der Velde en Weststrate versterken Roompot-Orange
  Johan van der Velde keert in 2015 terug in de wielerwereld. De oud-profrenner gaat bij het nieuwe Roompot-Orange Cycling aan het werk als buschauffeur. Na zijn carrière was hij nog wel op de achtergrond bij de wielersport betrokken.
 • Brändle rijdt Voigt alweer uit de boeken
  Matthias Brändle heeft donderdagavond het werelduurrecord van Jens Voigt verbroken.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/zwaluwen/domains/zwaluwendeventer.nl/public_html/joomla/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381