Rabobank en verdeling sponsorbudget

Geschreven door Administrator,

De Rabobank gaat vanaf heden hun sponsorbudget anders verdelen.  

Leden van de Rabobank kunnen daarom vanaf 18 maart t/m 28 maart stemmen op een sportclub in het kader van de campagne ‘Hart voor Salland’.

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je je stem uitbrengen op onze club!

Ben je geen lid van de Rabobank?


Lees meer: Rabobank en verdeling sponsorbudget

 

ATB-training

Geschreven door Sjaak,

Zaterdag 8 februari start de atb-training om 14.30 uur op het sportpark Keizerslanden. Wees op tijd, omdat de training zelf in het bos plaatsvindt. Na 14.30 uur is de groep vertrokken. Helm is verplicht wegens de veiligheid.

Na twee kennismakingstrainingen wordt verwacht, dat je lid wordt, als je verder wilt gaan. Voor volwassenen is de jaarcontributie inclusief baislidmaatschapkaart van de KNWU 50 euro en voor jeugd tot 18 jaar 25 euro. Zie voor meer info links bij clubinformatie. 

   

Eerste atb-training

Geschreven door Sjaak,

Vandaag heeft Arjan Adema van de atb-afdeling van onze vereniging een eerste echte atb-training verzorgd in het bos. Nadruk lag op klimmen, bochten, en remmen. Een echte uitdaging en leerrijk. Volgende week zaterdag (1 februari) vertrekken we weer vanaf sportpark keizerslanden om 14.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Jeugd, die mee wil, is hierbij uitgenodigd. Je bent wel verplicht een helm te dragen. Laat het even weten aan Sjaak van Hal ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) .

   

Voor de MTB-ers in de regio Deventer

Geschreven door Administrator,

DRV De Zwaluwen is bezig om een afdeling voor MTB-ers gestalte te geven. Er zijn vele MTB-ers in de regio actief. Een fraaie route met in totaal bijna 100 km parkoers is gereed gekomen door intensieve voorbereidingen van een vaste kern MTB-ers in samenwerking met het IJssellandschap. Vanuit de groep van MTB-ers ontstond de behoefte aan aan verenigingsverband. Dit is opgepakt door die vaste kern en DRV De Zwaluwen.

Lees meer: Voor de MTB-ers in de regio Deventer

   

Jeugdtrainingen

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande zaterdag 25 januari start de jeugdtraining eerder: 14.30 tot 16.00 uur. Vertrek bij de wielerbaan.


Deze winter organiseren we op de zaterdagmiddag trainingen voor de jeugd. De trainingen vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. We gaan met de mtb/atb of veldritfiets het bos in De trainingen in het bos zullen doorgaan tot eind februari. Wij vertrekken van sportpark Keizerslanden.

Lees meer: Jeugdtrainingen

   

Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

Geschreven door Jeroen,

Op zaterdag 2 november en zaterdag 16 november zijn de eerste twee opstaptrainingen ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen 2014 gehouden. De trainingen zijn bedoeld voor renners (m/v) met weinig of geen wedstrijdervaring die plannen hebben om in 2014 deel te gaan nemen aan wedstrijden. We gaan de komende weken door met de trainingen! Ook als je nog twijfelt, ben je van harte welkom!

Toegang voor leden en niet leden*

Lees meer: Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

   

Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Op zaterdag 7 september organiseerde DRV de Zwaluwen een serie van wedstrijden op het clubparcours in Deventer.

Lees meer: Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

   

Pagina 2 van 12

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Mollema: "Dit geeft vertrouwen voor de komende jaren"
  Bauke Mollema stelde zondag zijn tiende plek in de Ronde van Frankrijk veilig. De Belkin-kopman kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tweede top tien-klassering. "Het is een heel zware Tour geweest, maar ik ben heel blij dat ik in de slotweek mijn niveau toch nog gehaald heb en tiende ben geworden", aldus Mollema op de website van zijn werkgever.
 • Kittel maakt favorietenrol waar: "Ben hier supertrots op"
  Marcel Kittel bezweek zondag niet onder de druk. De Duitse sprinter van Giant-Shimano was de favoriet voor de zege in de te verwachten massaspurt op de Champs-Élysées en maakte zijn favorietenrol waar. Kittel passeerde pas in de slotmeters de Noor Alexander Kristoff. "Ik probeerde van alles om hem voorbij te komen. Op een gegeven moment kon hij niet meer versnellen en viel hij een beetje stil. Dat was het moment dat ik er voorbij ging. Ik ben hier supertrots op."
 • Foto's: Kittel en Nibali juichen op Champs-Élysées
 • Nibali geniet: "Nog mooier dan ik me kon voorstellen"
  Vincenzo Nibali heeft zich met zijn eindzege in de Tour de France bij een select gezelschap geschaard. De Italiaan is pas de zesde renner in de geschiedenis die erin slaagt zowel de Giro, de Vuelta als de Tour te winnen. "Dit soort successen boek je nooit alleen", aldus de Astana-coureur na afloop.
 • Ten Dam beter dan ooit: "Het bleef maar goed gaan"
  De negende plek van Laurens ten Dam in de Ronde van Frankrijk kwam zondag niet meer in gevaar. De Belkin-renner was nooit beter in Frankrijk. "Het bleef maar goed gaan", aldus Ten Dam. "Dat is fijn. Ik heb dat in 2012 ook al een keer gehad. Het is heel leuk als je drie weken lang in orde bent. Dit jaar ging de derde week weer veel beter dan vorig jaar."
 • Kittel juicht weer in Parijs, Nibali wint Tour
  Marcel Kittel heeft voor het tweede jaar op rij het zegegebaar kunnen maken op de Champs-Élysées. De Duitse troef van Giant-Shimano bleef in een spannende sprint Alexander Kristoff nipt voor en boekte daarmee zijn vierde zege in deze Tour de France. Vincenzo Nibali bracht ondertussen de gele trui veilig over de streep.
 • Weening juicht in Ronde van Toscane
  De Ronde van Toscane is een prooi geworden voor Pieter Weening. De Harekiet, koersend voor Orica-GreenEdge, bleek zondag de beste van een kopgroep van vier. In de sprint bleef hij Jerome Baugnies, Roman Maikin en Marco Canola voor.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/zwaluwen/domains/zwaluwendeventer.nl/public_html/joomla/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381