Rabobank en verdeling sponsorbudget

Geschreven door Administrator,

De Rabobank gaat vanaf heden hun sponsorbudget anders verdelen.  

Leden van de Rabobank kunnen daarom vanaf 18 maart t/m 28 maart stemmen op een sportclub in het kader van de campagne ‘Hart voor Salland’.

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je je stem uitbrengen op onze club!

Ben je geen lid van de Rabobank?


Lees meer: Rabobank en verdeling sponsorbudget

 

ATB-training

Geschreven door Sjaak,

Zaterdag 8 februari start de atb-training om 14.30 uur op het sportpark Keizerslanden. Wees op tijd, omdat de training zelf in het bos plaatsvindt. Na 14.30 uur is de groep vertrokken. Helm is verplicht wegens de veiligheid.

Na twee kennismakingstrainingen wordt verwacht, dat je lid wordt, als je verder wilt gaan. Voor volwassenen is de jaarcontributie inclusief baislidmaatschapkaart van de KNWU 50 euro en voor jeugd tot 18 jaar 25 euro. Zie voor meer info links bij clubinformatie. 

   

Eerste atb-training

Geschreven door Sjaak,

Vandaag heeft Arjan Adema van de atb-afdeling van onze vereniging een eerste echte atb-training verzorgd in het bos. Nadruk lag op klimmen, bochten, en remmen. Een echte uitdaging en leerrijk. Volgende week zaterdag (1 februari) vertrekken we weer vanaf sportpark keizerslanden om 14.30 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Jeugd, die mee wil, is hierbij uitgenodigd. Je bent wel verplicht een helm te dragen. Laat het even weten aan Sjaak van Hal ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) .

   

Voor de MTB-ers in de regio Deventer

Geschreven door Administrator,

DRV De Zwaluwen is bezig om een afdeling voor MTB-ers gestalte te geven. Er zijn vele MTB-ers in de regio actief. Een fraaie route met in totaal bijna 100 km parkoers is gereed gekomen door intensieve voorbereidingen van een vaste kern MTB-ers in samenwerking met het IJssellandschap. Vanuit de groep van MTB-ers ontstond de behoefte aan aan verenigingsverband. Dit is opgepakt door die vaste kern en DRV De Zwaluwen.

Lees meer: Voor de MTB-ers in de regio Deventer

   

Jeugdtrainingen

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Aanstaande zaterdag 25 januari start de jeugdtraining eerder: 14.30 tot 16.00 uur. Vertrek bij de wielerbaan.


Deze winter organiseren we op de zaterdagmiddag trainingen voor de jeugd. De trainingen vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. We gaan met de mtb/atb of veldritfiets het bos in De trainingen in het bos zullen doorgaan tot eind februari. Wij vertrekken van sportpark Keizerslanden.

Lees meer: Jeugdtrainingen

   

Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

Geschreven door Jeroen,

Op zaterdag 2 november en zaterdag 16 november zijn de eerste twee opstaptrainingen ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen 2014 gehouden. De trainingen zijn bedoeld voor renners (m/v) met weinig of geen wedstrijdervaring die plannen hebben om in 2014 deel te gaan nemen aan wedstrijden. We gaan de komende weken door met de trainingen! Ook als je nog twijfelt, ben je van harte welkom!

Toegang voor leden en niet leden*

Lees meer: Vervolg 'opstaptrainingen' wedstrijdseizoen 2014

   

Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

Geschreven door Siebe Vrieswijk,

Op zaterdag 7 september organiseerde DRV de Zwaluwen een serie van wedstrijden op het clubparcours in Deventer.

Lees meer: Uitslagen en foto's wedstrijden 7 september

   

Pagina 2 van 12

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Wieler Nieuws

WielerUpdate.nl Wielernieuws
 • Ploegleider Verhoeven: "We gaven Lau carte blanche"
  Bauke Mollema was de man die het moest doen voor Belkin in deze Tour de France, maar de Groninger is overvleugeld door teamgenoot Laurens ten Dam. In de bergetappe naar Bagneres-de-Luchon was Ten Dam opnieuw sterker dan zijn jongere ploeggenoot en kwam hij bijna twee minuten eerder over de eindstreep.
 • IJzersterke Pinot: "Tweede plaats lijkt haalbaar"
  Thibaut Pinot was één van de grote winnaars van de etappe naar Bagnères-de-Luchon. De kopman van FDJ.fr zette op de klim van de Port de Balès aan toen hij zag dat twee van zijn grootste concurrenten, Tejay van Garderen en Romain Bardet, in de problemen kwamen. Hij boekte veel tijdwinst, nam de witte trui over van Bardet en staat nu derde in het algemeen klassement. Een prima dag dus, vindt de Fransman zelf ook.
 • Foto's: Rogers wint eerste etappe door Pyreneeën
 • 'Mentaal veranderde' Rogers: "Ik zie nu kansen"
  Michael Rogers moest lang wachten, maar op 35-jarige leeftijd verzekerde hij zich dan eindelijk van zijn eerste ritwinst in de Tour de France. De renner van Tinkoff-Saxo schreef in Bagnères-de-Luchon de eerste Pyreneeënrit van deze editie op zijn naam.
 • Mollema ziet Ten Dam passeren: "Schade beperken"
  Bauke Mollema bleek ook na de tweede rustdag in de Tour de France zijn goede benen nog niet te hebben hervonden. In de zestiende etappe naar Bagnères-de-Luchon gaf de Belkin-kopman wederom terrein prijs.
 • Slagter komt tekort: "Overwinning zat er niet in"
  Tom-Jelte Slagter zat in de zestiende rit van de Tour de France bij de ontsnapping van de dag. Toch wist de renner van Garmin-Sharp geen hoofdrol te spelen in de ontknoping van de etappe. Hij moest voor de top van slotklim lossen.
 • Ten Dam niet in topvorm: "Minder dan in Alpen"
  Laurens ten Dam boekte in de zestiende etappe van de Tour de France weer een plekje winst in het algemeen klassement. De Belkin-renner is inmiddels de nummer acht en staat nu boven zijn kopman Bauke Mollema, die naar de tiende positie zakte.

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/zwaluwen/domains/zwaluwendeventer.nl/public_html/joomla/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 381