DRV de Zwaluwen beschikt over een fanatieke groep G-wielrenners en daar zijn we trots op! Met aangepaste trainingen en materialen kunnen we ook deze groep wielrenners op hun eigen niveau onderdak bieden binnen de vereniging.

Deventer Sportploeg

Het G-wielrennen is opgezet in nauwe samenwerking met de Deventer Sportploeg (www.deventersportploeg.nl). De Deventer Sportploeg heeft als doel om mensen met een beperking te laten sporten binnen de reguliere verenigingen. De Deventer Sportploeg biedt hierin extra ondersteuning in de vorm van voorlichting, begeleiding en legt ook de contacten met het bedrijfsleven voor bijvoorbeeld sponsoring. Dankzij sponsoring van ondermeer de Rabobank Salland beschikt DRV de Zwaluwen over fantastisch materiaal voor de G-wielrenners: tandems, driewielers en normale racefietsen en mtb’s.

Training en Evenementen

De G-wielrenners trainen één keer in de week, in de zomer en de winter. Ieder jaar organiseren we op ons eigen parcours op Sportpark Keizerslanden wedstrijden voor G-wielrennen. Renners uit het hele land komen hierop af. Ook gaan de G-wielrenners een paar keer per jaar naar wedstrijden die door andere clubs worden georganiseerd. Het tweejaarlijkse hoogtepunt vormen de Special Olympics. Een weekend lang staan alle G-sporten centraal. De Deventer Sportploeg reist hier altijd met alle G-sporters uit Deventer naar toe.

Trainingstijden:

  • Van April t/m 2e week van September op de dinsdag van 18.00 uur tot 19.30 uur.
  • Van de 3e week van september t/m Maart op:
    • de zaterdag van 9.30 uur tot 10.30 uur. OF
    • de dinsdag van 18.00 uur tot 19.30 uur

Bekijk de kalender voor de actuele tijden.

Contact

Wil je meer informatie over het G-wielrennen? Kom een keer langs bij de training (zie kalender) of neem met ons contact op.

 

Rick Tuinman en Tamira Bosch

Special Olympics

Deventersportploeg

Kalender G-Renners

loader

Foto's G-Renners

Ga naar boven